Best Western Rewards   Best Western Finland
Best Western - Anna palautetta   Best Western Global
Facebook Twitter

BEST WESTERN Apartments Levi Snow White - sijoita unelmiisi!

Levi on eloisa ympärivuotinen matkailukeskus Napapiirin pohjoispuolella. Alueen monipuolinen tarjonta takaa jokaiselle päivälle unohtumattomia elämyksiä. Levin keskustan alueella on monipuolinen valikoima erityyppisiä ravintoloita, myös Levin yöelämä on hyvin mukaansatempaavaa. BEST WESTERN Apartments Levi Snow White tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen kauniissa ympäristössä, kahdessa eri kohteessa. 

Levin Klubi - aktiivilomaa ympäri vuoden

Talvikaudella Levin Klubin ski-in ski-out-huoneistot palvelevat hiihtokansaa parhaalla mahdolliseslla tavalla; hiihtoladut, laskettelurinteet ja hiihtohissi ovat aivan huoneistojen edustalla. Kesällä voit pelata golfia ympäri vuorokauden keskiyön auringon alla, pääset kentälle suoraan huoneistosi ovelta. Levin Klubi on ihanteellinen paikka myös revontulien seuraamiseen, vaikka omalta parvekkeeltasi.

Unna & Mànnu - luksusta Levin sydämessä

Unna & Mànnu -huoneistot sijaitsevat Levin keskeisimmällä paikalla, toriaukion laidalla, kaikkien palveluiden ympäröimänä. Päähissiasema, laskettelurinne sekä lähimmät hiihtoladut ovat vain 100m päässä. Tyylikkäiden standard -huoneistojen lisäksi Unna & Mànnusta on myös ylellisiä edustushuoneistoja, jotka ovat erityisen sopivia liikematka- ja juhlakäyttöön. Edustushuoneistoissa on täyden varustelun lisäksi myös mittavat neuvottelutilat videotykkeineen, upeat saunatilat porealtaineen sekä ruhtinaallisesti tilaa myös illanviettoon ja rentoutumiseen.

Levin Klubi

Unna & Mànnu

Huoneistohotelli Levi Gold avaa ovensa 1.9.2014

Uusin Levin keskustan kohteemme Huoneistohotelli Levi Gold avaa ovensa 1.9.2014.

Varaukset ja tiedustelut vastaanotostamme

reservations@snowwhite.fi

tel. +358 207 669850